Bij Pelzer Bouwprojecten kunt u terecht voor o.a.:


Kozijnen


Pelzer Bouwprojecten levert en plaats houten-, kunststof- of aluminium- (raam-) kozijnen. Wij geven u graag advies over de eigenschappen, voor-/nadelen, kosten en mogelijkheden van de verschillende kozijnen.


Deuren


Binnen- en/of buitendeuren worden door ons vakkundig afgehangen. Pelzer Bouwprojecten is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en hun toepassingen. Hierdoor garanderen wij een kwalitatief hoog eindresultaat. Ook geven wij u desgewenst advies over het inbraakveilig maken van uw deur- en raamkozijnen.


Dakvensters


Wij leveren en plaatsen (velux-) dakvensters. Dakvensters zorgen voor meer daglicht en uitzicht en verbeterd de ventilatie in uw woning. Wij zorgen voor een perfecte (waterdichte) montage van het dakvenster. Vanzelfsprekend dragen wij zorg voor de afwerking ervan binnenshuis.


Dakkapel


Een dakkapel kan een zolderverdieping veranderen in een volwaardige verdieping. Het daglicht, comfort en uitzicht zullen ook uitwerking hebben op de (eventuele) toekomstige verkoopprijs van uw woning. Wij monteren ter plaatse een dakkapel en timmeren eventueel uw zolder naar uw wensen af.


Gipswanden en plafonds


Gipswanden en plafonds zijn niet alleen esthetische blikvangers. Zeer geschikt voor het wegwerken van leidingen en buizen of het inbouwen van verlichting. Ook voor het isoleren van u uw woon- of slaapkamer dan kunt denken aan gipsplafonds en/of wanden. Pelzer Bouwprojecten geeft uw graag advies.


Keukenmontage


Zolderbetimmeringen en kasten


Voor een opgeruimde zolder. Pelzer Bouwprojecten werkt u zolder af, eventueel met op maat gemaakte (schuif-)kasten.


Boeiboord betimmeringen


Het onderhoud (schilderwerk) aan boeiboorden blijkt vaak een lastige klus. Wij vernieuwen uw houten boeiboorden of vervangen het door het relatief onderhoudsvrije Trespa.


Glaswerk (HR++)


Wij leveren en monteren HR++ glas in uw reeds bestaande houten en kunststof kozijnen. Dit verhoogd de behaaglijkheid van uw woning en is energiekosten besparend.


Overkappingen


Wilt u uw tuin meer bij u woonkamer betrekken, dan levert en monteert Pelzer Bouwprojecten een op maat gemaakte overkapping.


Andere constructies